Princinews

Els 6 motius per venir a les Escoles de Genis de Princikids

És ben sabut que Princiesport és molt més que un club esportiu i social. El centre de Santa Coloma, també és un lloc on els petits de la casa poden gaudir d’un gran nombre d’activitats dirigides, on a més de divertir-se i relacionar-se amb altres companys, poden estimular la seva creativitat, l’enginy i el seu desenvolupament físic. I sempre fent allò que més els agrada.
Per això, a Princiesport els nens i nenes poden escollir entre activitats esportives com el tennis, el pàdel i el futbol, però també entre altres ensenyances centrades en tallers i en l’aprenentatge d’idiomes. Aquestes últimes són les que s’han estrenat recentment en les escoles de natura, Princidance, teatre i anglès, amb un enorme potencial de creixement, ja que han partit de la mateixa base que les escoles infantils de tennis i pàdel. Escoles que actualment compten amb més de 120 nens. 
Així, si estàs pensant a matricular els teus fills a l’Escola de Genis de Princikids, avui et presentem fins a 6 motius que ajudaran a decidir-te per la proposta que oferim al nostre club.

1.    Proximitat amb altres centres escolars

Per als nens i nens que van a l’escola Andorrana, Francesa i Mare Janer de Santa Coloma, inscriure’s a les escoles de Princikids té un gran avantatge, ja que el club ofereix un servei de recollida a la porta de cada centre. I si els pares opten per portar-los al club de forma particular, poden aparcar el seu vehicle còmodament en qualsevol dels dos aparcaments que disposa Princiesport. Sens dubte, un avantatge clau.

2.    Possibilitat de fer altres activitats a més de les proposades per les escoles 

Un dels principals avantatges de participar en univers Princikids és precisament això, que podran escollir entre un gran ventall d’activitats, de dilluns a divendres a la tarda, i el dissabte al matí. Descobriran com es crea i es cuida un hort urbà, aprendran a preparar deliciosos postres en les activitats de Masterchef, veuran pel·lícules educatives i divertides d’acord amb la seva edat o inclús participaran en tallers creatius. 

Responsive

3.    Èxit de matriculacions en altres escoles del club

Com bé s’ha comentat més amunt, les Escoles de Genis de Princikids tenen com a referència les escoles esportives infantils de tennis i pàdel, molt populars i consolidades dins del Principat. Amb més de 120 nens i nenes matriculats en cada curs, les Escoles Esportives infantils comparteixen els mateixos fonaments que les Escoles de Genis, basades en un pla educatiu amb el qual els infants poden construir una personalitat equilibrada i preparada per afrontar el futur i per seguir un estil de vida saludable.

4.    Adquiriran noves habilitats 

Tant en les Escoles de Genis com en les Escoles Esportives, els nens aprendran diferents habilitats i coneixeran eines que els poden ajudar en diferents aspectes de la vida quotidiana i del col·legi. Així mateix, tot allò que aprenguin a les escoles de Princiesport poden impulsar positivament el seu rendiment acadèmic i motivar-los més pels seus estudis.

5.    Reforçaran la seva autoestima i aprendran a gestionar el temps

Quan es fa allò que més ens agrada, les persones ens impliquem més i ens ajuda a obtenir millors resultats. I en el cas dels infants, és exactament el mateix. En les Escoles de Genis aprendran d’allò que més els atreu i d’una forma divertida, i gràcies a aquesta metodologia, tindran major confiança i autoestima per complir amb els objectius i metes que es proposin. 
Per altra banda, les activitats extraescolars de Princikids faran que els nens aprenguin a gestionar el seu temps, ja que també hauran de pensar amb els deures i en preparar els pròxims exàmens del col·legi. 

6.    Les escoles poden definir els seus gustos i aficions

Per als nens i nenes, el més important és que es decideixin per aquelles classes o activitats que més els hi agradi, i sobretot, que els pares hi donin suport perquè ho gaudeixin al màxim. En definitiva, sigui quina sigui l’escola de Princikids que escullin, els fills adquiriran coneixements i habilitats que els ajudarà a construir un futur millor per a ells.


Demana més informació contactant a vendes@princiesport.net i trucant al 650834. 

 


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa