Princinews

Èxit de participació en el torneig de pàdel intersetmanal de Princiesport

Princiesport es va convertir de l'11 al 14 d'agost en l'epicentre del pàdel amateur a Andorra. Amb 55 parelles inscrites i més de 15 hores de joc, les pistes del club van ser l'escenari de l'esdeveniment de pàdel més important de l'estiu al Principat. 3 dies intensos de torneig on no va faltar emoció, bon pàdel i sobretot, un gran ambient.

Com no podia ser d'una altra manera, el torneig va comptar amb les categories femenina, masculina i mixta, totes elles amb partits que en alguns casos es van decidir per petits detalls. Així mateix, pel que fa a les finals, en la categoria masculina la parella formada Juan Jiménez i Axel Rabanal es va imposar a David Sancho i Àlex Otal per 6-0 i 6-2.

Per altra banda, en la categoria femenina, l'equip format per la Tània i l'Anna Tarrés van superar a la Míriam i la Thais, necessitant 3 sets per coronar-se guanyadores del torneig (3-6, 6-3 i 4-6). I en la categoria mixta, l'Arnau i l'Anna es van proclamar campions en guanyar la final per un doble 3-6 i 3-6.

Amb la celebració del torneig, Princiesport es posiciona de nou com el club de referència de la raqueta a Andorra, i en un espai social on tots aquells que, més enllà de gaudir del pàdel, busquin un lloc on compartir experiències i bons moments juntament amb la seva família i els amics.