Princinews

Bodypump i HBX: les noves activitats dirigides de Princiesport

Princiesport continua perfilant el seu programa d'activitats dirigides per als pròxims mesos i, en aquest cas, des del club es confirma que les classes de Bodypump i HBX estaran disponibles a partir del 14 de setembre. Les dues modalitats de fitness arriben a Princiesport i ho fan com una referència mundial en entrenaments funcionals. Només a França, l'HBX està present a més de 500 clubs esportius i la modalitat de Les Mills a ni més ni menys que 100 països en tot el món.

Tant l'HBX com el Bodypump són dues modalitats d'entrenament especials per a grups reduïts, caracteritzats també per oferir activitats personalitzades per a l'usuari i centrar la seva activitat als exercicis funcionals. A més, les dues disciplines tenen una sèrie d'aspectes en comú: les sessions són intenses i de curta duració, s'obtenen resultats des del primer entrenament, són especialment divertides, i per descomptat, la música sempre acompanya.

 

HBX, una fórmula d'entrenaments única on es combina arts marcials i molta diversió


El Human Body Exercice, conegut popularment com HBX, és una modalitat d'entrenament que utilitza les arts marcials com a activitat vehicular. Es tracta d'un entrenament semblant al MMA però sense necessitat d'haver-hi contacte amb una altra persona i amb un sac de boxa com a únic oponent. A més, encara que sembli mentida, és un entrenament accessible per a tothom, on es pot millorar notablement l'explosivitat dels moviments, reduir el pes i definir la silueta.

 

Les Mills arriba al club de la mà de les classes de Bodypump


Sens dubte, Bodypump és una de les classes dirigides per excel·lència de la firma Les Mills. I a partir del 14 de setembre ja estarà disponible, en exclusiva, a Princiesport. L'activitat consisteix en una sessió d'entrenament on, mitjançant exercicis de barra i discs, s'aconsegueix reforçar i tonificar totes les zones del cos. D'aquesta manera, amb una sessió de 30 a 55 minuts de Bodypump, es treballa els principals grups musculars amb exercicis com curls, elevacions, squats o presses. A més, de la mateixa manera que l'HBX, els entrenaments de Bodypump es poden adaptar a qualsevol nivell, com pot ser el teu.


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa