Princinews

"Pato" Clavet, classe magistral a Princiesport

Les pistes tennis de Princiesport s’han convertit aquest dimarts en l’escenari d’un dels clínics més destacats dels últims mesos al club. En aquesta ocasió, s’ha acollit la demostració de tennis de “Pato” Clavet, exjugador professional i guanyador de 8 campionats ATP i Challenger, així com una Copa Davis l’any 2000, amb l’equip espanyol.

Durant les dues hores de clínic, participants de totes les edats han viscut l’experiència de jugar i aprendre de l’extennista madrileny, amb una classe magistral col·lectiva per als amants d’aquest esport. Tot seguit, Clavet ha mantingut també una conversa distesa amb tots els participants, on ha fet un repàs de la seva vida esportiva, amb anècdotes incloses, i ha contestat a les múltiples preguntes que li han plantejat els nostres socis i sòcies.

Per altra banda, en l’esdeveniment, “Pato” Clavet ha parlat dels seus projectes professionals actuals, com a professor particular en diferents centres esportius i cadenes hoteleres de Madrid, i ha comentat que segueix gaudint i divertint-se ensenyant a jugar a tennis, anys després d’haver posat punt final a la seva carrera com a professional. 

En el clínic, que ha comptat amb el suport de Head i Viladomat, Clavet també ha explicat que les instal·lacions de Princiesport li han causat una grata impressió, mencionant que “el club és meravellós, així com els seus espais oberts i per comptar també amb zones d’activitats esportives molt variades”. A més, li ha encantat la qualitat de les pistes de tennis i la filosofia de “club familiar” que es defensa a Princiesport. 


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa