Princinews

El Princiesport Pàdel Circuit 2021 abaixa el teló amb xifres de rècord

81 dies, 600 inscripcions i més de 400 partits després, el Princiesport Pàdel Circuit va arribar a la seva fi amb la celebració del Torneig Maserati. El 4t campionat del nou circuit de pàdel del club es va consolidar com un dels campionats amb més participació de l'estiu a Andorra, amb més de 180 inscripcions, 8 categories i 130 partits disputats.

L'últim campionat del circuit va ser també un dels que va comptar amb la presència de més públic al club, sent el dimecres i el diumenge els dies de majora afluència, amb 150 i 120 persones respectivament. Tots els espectadors presents, com també els que seguien els partits a través de Youtube, van gaudir del millor pàdel amateur i d'un gran ambient festiu, durant els 5 dies de competició. A més, de la mateixa manera que en els anteriors tornejos del circuit, el campionat va comptar amb una exposició de vehicles, en aquest cas de la marca Maserati, àpats diaris i d'una zona d'avituallament amb fruita, entrepans, beguda i barra lliure de cervesa Estrella Damm, així com cava i vi de la nova línia Ice de Freixenet.

Un torneig que a més dels partits de pàdel va comptar amb altres activitats i sorpreses que es van reservar de cara al cap de setmana.

Dissabte, masterclass de pàdel exclusiva amb Juan Alday

Una de les grans novetats del Torneig Maserati, anunciada per Princiesport a principis de setmana, va ser l'organització d'una masterclass de pàdel a càrrec de Juan Alday. El tècnic argentí i nou assessor de pàdel de Princiesport, entrenador de jugadors d'elit com Fernando Belasteguin o Marta Marrero, va oferir una classe teòrica i oberta a tots els aficionats de pàdel presents a Princiesport. Una gran iniciativa per un cap de setmana 100% de pàdel, perquè els amants d'aquest esport poguessin aprendre la tècnica d'un dels millors entrenadors del món.

Punt final amb sortejos i entrega de premis als millors jugadors de tot el circuit.

En l'últim dia del Torneig Maserati i del circuit de Princiesport, es van disputar les finals de cadascuna de les categories on, sens dubte, es va oferir un gran espectacle. Una vegada acabats els enfrontaments, torn per l'entrega de premis als millors jugadors del Torneig Maserati, els quals se'ls hi va fer entrega de trofeus, lots de productes de Perfumeria Júlia, gorres exclusives de Maserati, ampolles de cervesa, pilotes de pàdel Head, menús per a dues persones al restaurant de Princiesport i un bonus de 10 partides per jugar a pàdel al club.

Així mateix, els finalistes i els campions de consolació del torneig també van ser premiats amb trofeus, 5 partides de pàdel, menús gratuïts i classes gratuïtes a l'escola de pàdel de Princiesport.

A continuació presentem els guanyadors i finalistes del Torneig Maserati, per categoria:

Consolació: Sofia P. i Emilio B.

Per altra banda, els guanyadors absoluts del circuit van rebre el regal d'una samarreta Nox personalitzada, amb el seu nom i el logotip del Princiesport Pàdel Circuit. Els campions del circuit són els següents: