Princinews

L’equip de fitness rep els certificats de Technogym

Els professionals de fitness de Princiesport han rebut recentment les certificacions de l’escola de formació dels equipaments de Technogym. Amb aquesta titulació, l’equip esportiu del club ha rebut l’acreditació que els permet donar resposta a totes les qüestions relacionades amb els equips de la marca i, en definitiva, oferir la millor experiència d’usuari possible al client. 
Durant els dies de formació teòrica online (anomenat també com e-learning), els monitors han realitzat els cursos de Group Cycle i les formacions de la línia Skill, on s’inclouen els mòduls de les màquines Skillrow, Skillbike i Skillrun. Així mateix, amb la visita dels formadors de Technogym a Princiesport, els nostres tècnics de fitness han realitzat un curs pràctic individual per mostrar el funcionament dels equips in situ, completant d’aquesta manera la formació.
Tanmateix, amb les certificacions obtingudes, els tècnics de Princiesport han rebut l’acreditació que els permet ajudar i donar resposta als usuaris que utilitzin els equipaments moderns i tecnològicament avançats de Technogym. Així, cada usuari pot obtenir els màxims beneficis a l’hora d’exercitar-se en els equipaments del club, donant-li una petita empenta que l’ajudarà a aconseguir els objectius desitjats.
D’altra banda, cal esmentar que tots els membres de l’equip de fitness, com no podia ser d’una altra manera, han realitzat  els cursos de Technogym sent posseïdors dels diplomes que atorga l’EFPEM a totes aquelles persones amb una formació dedicada als esports i a les disciplines de muntanya. 
Des del club volem felicitar a tots els professionals que formen part de l’equip de fitness per les acreditacions obtingudes. Enhorabona a tots!
 
  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa