Princinews

El club se suma a la campanya "Mou-te per la teva salut" de Govern

Del 27 de setembre a l'1 d'octubre, Princiesport proposa un programa d'activitats esportives obertes al públic, per a adults i infants.

L'activitat física i l'alimentació són dos factors fonamentals per millorar la salut i prevenir possibles malalties físiques i mentals. A més, pel que fa a l'esport, aquest també afavoreix que les persones estiguin més contentes i positives en el seu dia a dia, ajudant-les, en definitiva, a ser més felices.

Des de Princiesport, es té present que l'activitat física és essencial per aconseguir aquest objectiu i per conscienciar a la població de dur un estil de vida saludable. Per això, del 27 de setembre a l'1 d'octubre, el club se suma a la iniciativa de Govern "Mou-te per la teva salut", amb una proposta d'activitats obertes per a adults i infants, que inclou classes de tennis i pàdel, una masterclass de Bodycombat, una classe de salsa i activitats infantils tota la setmana.

Inscripció

  • Socis: Reserva la teva classe de Bodycombat i salsa a través de l'app de Princiesport, a excepció de les activitats de raqueta i Princikids. En aquest cas, contacta al 833871 o a club@princiesport.net, indicant el teu nom i cognom,  les activitats que t'agradaria fer i l'hora (si escau).                                                     
  • No socis: Contacta al 833871 o escriu-nos a club@princiesport.net indicant el teu nom i cognom, les activitats que t'agradaria fer i l'hora (si escau).
Masterclass de Bodycombat. Dia 27/9 a les 18:45 h

Responsive

Una de les activitats més populars de la franquícia Les Mills arriba a Princiesport el dia 28 de setembre, en forma de masterclass oberta ubicada en la terrassa de la 2a planta. El programa, inspirat en les arts marcials, proposa una sèrie d'exercicis on es combinen cops de puny i puntades variades, amb l'objectiu de millorar la resistència cardiovascular. La bona música, per descomptat, està assegurada.

L'activitat va dirigida a persones majors de 16 anys amb una bona condició física.

Classes d'iniciació de tennis. Dia 28/9 a partir de les 17:30 h

Responsive

Per a totes aquelles persones que es volen iniciar al món del tennis, el club proposa diferents classes per a adults i infants, on s'aprendrà la tècnica i els moviments bàsics d'aquest esport.

  • Horari infantil (de 5 a 15 anys): de 17:30 h a 19:30 h 
  • Horari d'adults (majors de 16 anys): de 19:30 h a 20:30 h
Classes d'iniciació de pàdel. Dia 28/9 a partir de les 17:30 h 

Responsive

De la mateixa manera que en tennis, el dia 28 també s'oferiran classes per a adults i infants que tinguin ganes de conèixer i començar a practicar aquest esport.

  • Horari infantil (de 5 a 15 anys): de 17:30 h a 19:30 h.
  • Horari d'adults (majors de 16 anys): de 19:30 h a 20:30 h.
Materclass de salsa. Dia 30/9 a les 19:45 h 

Responsive

Si el que es prefereix és ballar al ritme de la millor salsa i fer-ho amb estil i elegància, el dijous a la tarda s'impartirà una classe especial per a majors de 16 anys a la terrassa de la planta 0 de Princiesport (davant de l'àrea de restauració).

Activitats infantils a Princikids del 27/9 a l'1/10

Responsive

De dilluns a divendres, de 17:30 h a 20:30 h, tots els infants de 5 a 15 anys poden venir al club per assistir a activitats com tallers creatius, jocs populars, creació d'un hort urbà, entre altres. A més, pares i fills podran assistir a les classes obertes de les escoles de teatre, Princidance, anglès i natura.

 


  • DIRECCIÓ
  • Av. Enclar, núm. 105
  • Santa coloma - Andorra la Vella
  • Principat d’Andorra
Mapa